Tank en Dineer is een restaurantactie die wordt georganiseerd door IENS en Shell. Tijdens de actie kun je vouchers sparen bij Shell. Tijdens de actie kun je vouchers sparen bij Shell. Bij elke tankbeurt van minimaal 20 liter bij de bemande Shell Stations ontvang je een gratis voucher. Met twee vouchers dineert de tweede persoon gratis in ons restaurants.
biblio-nieuws-shell-dinervoucher-2.480x0

1 Reactie

  1. Jouri Meijerink zegt:

    april 18th, 2016 op 20:55 -

    Ik heb vol treffelijk gegeten op mijn eerste date!
    Was erg tevreden over de bediening we werden snel en goed geholpen! De keuken was uitmuntend!! De prijs kwaliteit is meer dan in orde ,ik kom graag een keer terug. Een variabele keuken met veel keuze en alles word vers toebereid perfecte kwaliteit.

    Groot Dank!

Laat een reactie achter