Hoofdgerecht
Saturday, 12 October 2024
Piliç sarmasi
€21.00
In pistache gepanneerde kipfilet met fetakaas en frisse sinaasappelsaus.
Kori soslu tavuk sinit zel
€21.00
Kipschnitzel kerriesaus
Pirzola
€23,50
Lamskoteletten gemarineerd op mediterrane wijze van de grill.
Karisik izgara (mixx grill)
€23.50
Een mix van kalfsspies, kipspies, kipkotelet, köfte en pilav.
Karisik izagara XL (mix grill XL) – vanaf 2 pers p.p
€26.50
Een mix van kalfsspies, kipspies, kipkotelet, köfte, pilav en gestoofd groenten potpourri.
Sutdana
€23.50
Gegrilde kalfshaas met gebakken spinazie en tomatensaus, met gegrilde groenten.
Bonfile
€23.50
Gegrilde ossenhaas met pepersaus en rijst.
Beyti sarma
€19.00
In een yufku (wrap) opgerolde adana kebab met knoflook, yoghurt en tomatensaus.
Somon
€23.50
Zalm met rijst in een saus van de chef.
Cupra
€22.50
Doradevis van de grill met rijst
Jumbo karides
€26.50
Heerlijk gegrilde gamba’ss met rijst en een vissaus.
Antrikot
€23.50
Gegrilde Entrecote met vleesjus en rijst
Imam bayildi (vegetarisch)
€19.00
Aubergine gevuld met ui en tomaten met een saus van de chef.
Kabak sandal (vegetarisch)
€19.00
Courgette gevuld met fetakaas, geraspte kaas en peterselie.
Türlü (vegetarisch)
€19.00
Groente potpourri uit de oven met een heerlijke saus van tomaten en paprika.
Veggie dolma (vegetarisch)
€19.00
Gevulde paprika, courgette en aubergine.