Genieten bij Mr. Twins!: 284 reacties

Cijfer Mr. Twins

Eleonorav

Allereerst waren wij met een gezelschap van 10 man en kregen een lange tafel op een rustige plek.
De bediening was uitstekend. Er was een jarige onder ons en dat had mr Twins opgevangen. Er werden verjaardag liedjes gespeeld en een feesttoetje (met een vonkenfontein erop) gepresenteerd, wat de feestvreugde verhoogde.
Wij namen en kregen alle tijd om met elkaar het feestje te vieren, en zelf had ik voor de pilic sarmasi gekozen, wat verrukkelijk was. Iedereen was dik tevreden. Het eten was als ware kunstwerken op de borden gelegd.
Even was het alsof er engeltjes rondvlogen en op onze tongen neerdaalden. Hier is een kok aan het werk die het met liefde doet! Dank jullie wel en tot ziens.

Inge

Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen en onze jassen werden aangenomen. En deze hartelijkheid proefden wij de hele avond! Bedienend personeel was zeer vriendelijk en geduldig en was erg prettig in de omgang! Het is een sfeervol restaurant, vol met prachtige lampen van mozaïek! Kaart zag er veelbelovend uit en omdat we niet konden kiezen besloten wij (4 personen) voor een grand menu te gaan, waarbij je als voor,- en nagerecht allemaal proeverijen krijgt en als hoofdgerecht kon je wat van de kaart kiezen. Vanaf het voorgerecht tot aan de koffie was alles fantastisch verzorgd en klaargemaakt! Het eten was voortreffelijk klaargemaakt en zelfs een lust voor het oog: presentatie was geweldig! Al met al gewoonweg zeer tevreden en we komen graag terug! Chapeau!!

L.J.G Rijkers

Op aanraden van familie bezochten we mr Twins. Een goed advies!
We namen gezamenlijk de warme en koude tapas vooraf. Heerlijk!!
Als hoofdgerecht besloten we de mixgrill te nemen. Zalig gekruid, veelzijdig, mooi opgediend.
De sfeer in het restaurant is gezellig. Leuke lampjes. Doorgevoerd in de kaartjes op de tafeltjes. Goed gedaan.
Een restaurant om nogmaals te bezoeken!

Annie

Zeer gastvrije ontvangst, we waren met 7 personen waarvan de meeste het grand twins speciaal menu kozen, de hapjes vooraf zagen er verrukkelijk uit en smaakten ook zo, een van ons kon geen keus maken maar kreeg toch een voorgerecht wat hij lekker vond, de ossehaas en de mixed grill waren perfect,en het nagerecht was een feestje, tussendoor werd de tafel steeds schoongemaakt, kortom een zaak waar ze goed bezig zijn, eten hier is echt een uitje!

Voor meer recenties? Klik hier!